WIE ZIJN WIJ?

Bascon B.V. is gespecialiseerd in het maken en bewerken van stalen producten. Of het nu van staal, roestvaststaal of aluminium is, wij krijgen het voor elkaar. Wij onderscheiden ons vooral om zo slim en efficiënt mogelijk te produceren. Dit resulteert in een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding voor elk project.

Bascon B.V. is voor veel bedrijven de ideale partner als het aankomt op het leveren van metalen producten. Dankzij korte lijnen, aandacht en een vast aanspreekpunt spelen wij optimaal in de wensen van de klant. Vertrouwen is hierbij de basis. Dankzij deze werkwijze is Bascon B.V. uw ideale partner.

VOOR WIE?

Onze opdrachtgevers onderscheiden zich onder andere op de volgende markten:

> De bouw
> Industrie
> De zorg
> Winkel en Interieurbouw
> Machine en Apparatenbouw
> Carrosseriebouw

CERTIFICERING

ce-keurmerk copy
NEN-EN 1090-1

In het kader van de Verordening Bouwproducten (CPR) en de Europees geharmoniseerde product norm EN 1090-1, is het wettelijk verplicht voor stalen en aluminium constructiedelen die belasting dragend in een permanent bouwwerk worden ingezet en in het handelsverkeer worden gebracht binnen de EU een CE-verklaring op te stellen.

Bascon staalconstructies b.v. is vanaf december 2020 door de laatste audit van accreditatie instantie TUV Nederland B.V. gekomen. Hierdoor zijn wij gecertificeerd om te produceren conform de 1090-1 tot en met EXC3!

klik op certificaat om te vergroten

CPR-1090-1
ce-keurmerk copy
EN ISO 3834

Met het kwaliteitssysteem voor lassen verzekeren wij dat Bascon risico’s in het lasproces goed beheerst en Bascon zijn lasprocessen goed op orde heeft. Dit ondersteunt weer de continuïteit en imago van onze organisatie. Bascon heeft gekozen voor certificering van ISO 3834-2, omdat hiermee meteen alle uitvoeringsklassen (EXC-1 t/m EXC-3) zijn afgedekt.

Met certificering van ISO 3834-2 voldoen wij aan de strengste criteria in de norm en voldoen dus ook automatisch aan de eisen van opdrachtgevers met inzake het ISO 3834 certificaat.

Om dit niveau te handhaven hebben wij een gekwalificeerde lascoördinator die de lasprocessen, procedures en het kwaliteitssysteem beheert.

klik op certificaat om te vergroten

EN ISO 3834
vca-keurmerk copy
VCA

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers. VCA is bedoeld om medewerkers veiliger te laten werken en het aantal ongevallen te verminderen. VCA-certificatie is bedoeld voor bedrijven die werkzaamheden uitvoeren met verhoogd risico in een risicovolle omgeving. Vaak gaat het om constructie- of onderhoudswerkzaamheden die plaatsvinden op bouwterreinen, in fabrieken en werkplaatsen en bij installaties. Bascon B.V. beschikt over de VCA

Bascon-leerbedrijf
ERKEND LEERBEDRIJF

Door Stichting Beroepsonderwijs Bedrijfsbewijs (SBB) zijn wij voor diverse opleidingen erkend als leerbedrijf, zoals o.a. voor de opleiding Allround Constructiewerker en Technicus Engineering, maar ook voor bijvoorbeeld Commercieel Medewerker.

Project laten uitvoeren door Bascon B.V?

Bascon B.V. - We Steel The Future

Actief sinds 2001

Bascon B.V.  is een familiebedrijf opgericht in ‘s-Gravenhage in het jaar 2001 door de heer Cemal Basturk

100+ Jaar Ervaring

Vakkundig en een ervaren team met gezamenlijk ruim 100+ jaar ervaring in o.a. staalconstructie en staalhandel

Opdrachtgevers

Constructiebedrijf

Fruitweg 240
2525 KJ, Den Haag
Zuid-Holland, Nederland

070 750 4730

info@basconbv.nl

We steel the future

Bascon B.V. is CE en VCA gecertificeerd. Lid van
Koninklijke Metaalunie en een Erkend Leerbedrijf